Превод на книгата „Јас освен Христа ништо немам“

Во издание на библиотеката „Небесни цветови“ на сестринството на Слепченскиот Манастир „Св. Јован Претеча“ излезе од печат превод на српски јазик на книгата „Јас освен Христа ништо немам“ посветена на светата преподобномаченичка Стефанида Скадарско-Битолска.