Митрополитот крушевски г. Јован служеше во Херцег Нови

Во 37-та недела по Педесетница, Митрополитот крушевски и демирхисарски г. Јован, служеше и проповедаше во храмот „Св. Арахангел Михаил“ во Херцег Нови.

Извор: https://krushdem.org/2024/02/18/%d0%b2%d0%be-37-%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d0%b0-%d0%bf%d0%be-%d0%bf%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d1%81%d0%b5%d1%82%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d0%bc%d0%b8%d1%82%d1%80%d0%be%d0%bf%d0%be/