Средба на Архиепископот со амбасадорот на Австрија

На 29 мај 2024 г. Неговото Блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, во својот кабинет го прими Неговата Екселенција г. Мартин Памер – амбасадор на Австрија во Македонија.

На средбата присуствуваше и Епископот Хераклејски г. Климент.

Извор: https://mpc-spe.mk/arhiepiskop/aktivnosti/avstriski-ambasador-2024/