Видео репортажа од Слепченскиот манастир на ТВ Храм

Православниот канал ТВ Храм на Српската православна црква, по повод претстојната канонизација на Света Стефанида Битолска, објави видео репортажа за манастирот „Свети Јован Претеча“, во селото Слепче, Демирхисарско.