Порталот „Литургија.мк“ – мета на сајбер напади

Порталот „Литургија.мк“ во неделата, 3 март, попладне и во понеделник, 4 март, утрото, беше мета на DDoS напади, заради што неколку часа во неделата навечер сајтот беше недостапен за посетителите. Овие проблеми се засега решени, и порталот продолжува да работи нормално.