Импресум

Црковен информативен портал „Литургија.мк“.


Раководител на порталот:

Антониј Петрушевски

Редакција:

Александар Тодоровски

Висарион Давчев

Влатко Стојменов

Горан Трпчевски

Гоце Ристески

Дарио Божиновски

Дејан Апостоловски

Златко Ангелески

Ивица Тодоров

Катерина Дафчева

Коста Донев

Маријанчо Мадевски

Милан Ѓорѓевиќ

Миле Тошев

Ликовно и техничко уредување:

Александар Павловски

Иринеј Стефановски