Честитка од Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан до Претседателот на владата на Македонија

ДО Г. ХРИСТИЈАН МИЦКОВСКИПРЕТСЕДАТЕЛ НА ВЛАДАТА НА МАКЕДОНИЈА Почитуван Претседателе, Почитувајќи ја волјата на мнозинството граѓани на последните собраниски избори…