„Воук“ култура: родовата теорија како еден од главните фактори на поробување на современото општество

Епископ стобиски Јаков Излагање на научниот собир „Српскиот идентитет, српскиот јазик и Законот за родова еднаквост“, организиран од Информативната служба…