Поклонение и акатист пред чудотворната Хавајска (Иверска) икона во храмот „Света Петка“ во Рокдејл, Австралија

За прв пат во Македонската православна црква – Охридска архиепископија, со благослов на Епископот австралиски и новозеландски на Руската задгранична…