Порака на Романскиот Патријарх Даниил за Неделата на родителите и децата: Како да се надмине денешната криза на семејството

Романскиот Патријарх г.г. Даниил објаснува како да се надмине денешната криза на семејството, во неговата пораката по повод „Неделата на…