Средба на Архиепископот Американски г. Елпидофор, од Цариградската Патријаршија, со Претседателот на САД г. Џозеф Бајден

Претседателот на САД, г. Џозеф Бајден, ги пречека истакнатите членови на грко-американската заедница, предводени од Архиепископот Американски г. Елпидофор, на…