Порака на Романскиот Патријарх Даниил за Неделата на родителите и децата: Како да се надмине денешната криза на семејството

Романскиот Патријарх г.г. Даниил објаснува како да се надмине денешната криза на семејството, во неговата пораката по повод „Неделата на…

Моето семејство

Пишува: Игумен Фотиј, манастир Св. Јоаким Осоговски Моето семејство е мојот дом. Моето семејство е моето гнездо каде што се…