Претстоителот и делегација на Православната црква во Америка во посета на Цариградската патријаршија и на Романската православна црква

Претстоителот на Православната црква во Америка, Неговото Блаженство Митрополитот Вашингтонски и Архиепископ на Америка и Канада Тихон и делегација на…