Ерусалимската патријаршија ги осудува израелските воздушни напади насочени кон хуманитарните институции во Газа

Ерусалимската патријаршија ги осудува израелските воздушни напади насочени кон хуманитарните институции во Газа Православната Ерусалимска Патријаршија го изразува своето најсилно…