Цариградскиот Патријарх Вартоломеј кажа дека е соблазна, тоа што постои одделно празнување на Воскресението на едниот Господ

Цариградскиот Патријарх Вартоломеј упати срдечни честитки кон сите неправославни христијани, кои годинава го празнуваат Велигден на 31 март. Тој ги…