Божикен попуст на изданијата од Повардарската епархија

Дел од изданијата на издавачката дејност „Св. Ѓорѓи Полошки“ на Повардарската епархија, се на Божикен попуст, од 25 декември 2023 до 25 јануари 2024 година.

Книгите може да се порачаат преку издаваштвото на Повардарската епархија на тел 043/221-231, преку Facebook страната на епархијата или преку е-пошта на [email protected]

Изданијата на попуст се на следната фотографија.