Света Архијерејска Литургија во Лесновскиот Манастир и сослужување со Владиката Георгиј од Православната Црква на Чешките земји и Словачка

На 28 јуни 2024 година, во посета и поклонение на Лесновскиот Манастир, Надлежниот Епархиски Архјиереј г. Иларион, срдечно го пречека…