Три нови книги во издание на Повардарската Епархија

Во овој подготвителен период, очекувајќи ја најрадосната вест за нас, христијаните, веста за Воскресението на нашиот Бог и Спасител, Господ Исус Христос, книжниот фонд на издавачката дејност на Повардарската епархија „Св. Ѓорѓи Полошки“ е збогатен со нови три изданија.

Станува збор за книгите: „Пат на небо“ од Старец Клеопа, „Средба со Бог“ од старец Ефрем Аризонски и „Света Ксенија Петроградска“.

Повеќе информации за овие книги и како може да се нарачаат има на страницата на Повардарската епархија: http://www.povardarska-eparhija.org.mk/pe//index.php?option=com_content&task=view&id=2992&Itemid=32