Папата Франциск го истакна значењето на единството и на мирот во обраќањето до делегацијата на Цариградската патријаршија

Со срдечен говор, папата Франциск ѝ се обрати на делегацијата на Цариградската патријаршија, фокусирајќи се на две актуелни теми: итната…