Годишнина од осветувањето на манастирот на Светите апостоли Петар и Павле во Смилево

На годишнината на осветувањето на манастирот на Светите апостоли Петар и Павле во с. Смилево, на покана од Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Крушевски и Демирхисарски г.…