Отец Милан Ѓорѓевиќ во поткастот на Плусинфо

Проф. д-р Милан Ѓорѓевиќ, од Православниот богословски факултет во Скопје, беше гостин во поткастот „Бог и рокенрол“ на новинарот Мартин Богатиноски од Плусинфо.

Во продолжение ја пренесуваме целата емисија.