Освет на новопоставениот Крст на ридот над село Зрновци

На 28.04.2024 година, кога се празнува Влегувањето на Господ Исус Христос во Ерусалим – Цветници, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички г. Иларион изврши освет на новопоставениот Крст на ридот над селото Зрновци, ктиторско дело на г. Јоце Гоцев со семејството од с. Зрновци.

Нека е честито и од Бога благословено!