Сочувство од Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан до Неговата Светост, Патријархот Московски и на цела Русија г.г. Кирил

До Неговата СветостПатријарх Московски и на цела Русијаг. г. Кирил Ваша Светост Длабоко сме нажалени од веста за грозоморниот терористички…