„Концерт на добрината“ со звуците на македонскиот традиционален мелос во Ново Село

Пишува: Катерина Дафчева Целовечерен хуманитарен концерт со богатиот традиционален македонски мелос, песни и ора подготвуваат членовите на Вокално инструменталниот состав…