Архимандрит Иринеј гостуваше во поткаст на Плусинфо

Архимандритот Иринеј гостуваше во поткастот „Бог и рокенрол“ кој го води новинарот Мартин Богатиноски, на Плусинфо.

Во продолжение ја пренесуваме целата емисија.