Презвитер Марко Манојловиќ во поткаст на Плусинфо

Презвитерот Марко Манојловиќ беше гостин во второто издание на поткастот „Бог и рокенрол“ кој го води новинарот Мартин Богатиноски, на Плусинфо.

Во продолжение следи целата емисија.