Христијанските религиски водачи на црквите во Светата Земја се обединуваат во итен апел за траен прекин на огнот во Газа

Ерусалим, Светата Земја, 21.01.2024 Во силен показ на единство и на христијанските вредности, Неговото Блаженство, Ерусалимскиот патријарх Теофил III, за…